Search

ПЛАЩАНЕ
Възможни начини (методи) на плащане
По електронен път с дебитна или кредитна карта
Платформата www.eclair.bg поддържа следните дебитни/кредитни карти: Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, MasterCard Electronic или Maestro. При избор на този метод за плащане, Потебителят може да плати веднага с кредитна/дебитна карта през сертифицирания виртуален POS терминал на www.eclair.bg (поддържан от обслужващата ни банка KBC Bank). Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка, където Потребителят въвежда данните на своята карта. Не се начислява допълнителна такса при плащане с кредитна/дебитна карта. 
Ако Потребителят е регистриран в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode, се отваря автентикационна страница на банката издател, където Потребителят въвежда паролата си за автентикация. При успешна транзакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която Потребителят следва да разпечати и запази. 
В момента на online покупката въведените суми ще бъдат автоматично изтеглени от картата на Потребителя при приключване на процеса на плащане.
ЗЕЛЕН ПЪТ БГ ООД ще приеме поръчката и ще изпрати стоката на Клиента, само след като плащането е било успешно одобрено и обработено. Клиентът винаги предплаща продуктите чрез кредитна карта, чрез банков превод или чрез PayPal плащане.
ЗЕЛЕН ПЪТ БГ ООД извършва възстановяването само по банкова или картова сметка на клиента. При необходимост от връщане на сума платена с карта, сумата ще бъде възстановена в срок до 7 работни дни по картата, с която е направено плащането. 
ЗЕЛЕН ПЪТ БГ ООД има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато не бъдат представени доказателства, че стоката е изпратена обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
Наложен платеж
Клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоката на посочения от него адрес от куриер. 
Всички цени в сайта са обявени в български лева с ДДС и се отнасят само за поръчки от онлайн магазина www.eclair.bg
The ECLAIRs си запазва правото за промяна в ценовата политика.